δημοσυνεταιριστικήΔημόσιες διαστάσεις παίρνει πλέον η κόντρα του πρώην διευθυντή της Δημοσυνεταιριστικής Κώστα Κουζούκου και του προέδρου της Δημοσυνεταιριστικής και δημάρχου Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιού. Πριν από δύο εβδομάδες, ο κ. Πουλιλιός έπαψε από διευθυντή τον κ. Κουζούκο. Σήμερα ο κ. Κουζούκος με ανάρτησή του στο facebook καταφέρεται κατά του κ. Πουλιλιού.
Συγκεκριμένα ο πρώην διευθυντής γράφει:

Είμαι στην Δημοσυνεταιριστική 22 χρόνια, τα τελευταία 11 ως διευθυντής της. Πάντα ήμουνα απλός στρατιώτης, πρώτος πήγαινα στο γραφείο και τελευταίος έφευγα. Μετά από τον σχεδιασμό και την υποβολή 4 leader και την ολοκλήρωση, ως project manager,480 έργων leader και ΕΣΠΑ , ο Πρόεδρος μας κος Πουλιλός πρότεινε την παύση μου από Διευθυντή διότι όπως με στόμφο δήλωσε «είμαι ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη της εταιρείας». Θεέ και κύριε, άκουσον άκουσον.
Πες ρε άνθρωπε ότι θέλεις να τακτοποιήσεις τον κολλητό σου που ήταν υποψήφιος μαζί σου 2 φορές, φυσικά παράνομα, γι αυτό και ακύρωσαν την εκλογή του τα εκλογοδικεία, και άσε τα σάπια, κουτόχορτο, δεν τρώμε.
Παραμένω στρατιώτης της Δημοσυνεταιτισιτκής όπως πάντα, καρεκλοκένταυρος δεν ήμουν ποτέ, αλλά την αδικία δεν την αντέχω γι’ αυτό και θα πράξω τα νόμιμα.
See you later mr President. We have future ahead of us.

Το thraki Νεα, επικοινώνησε με το δήμαρχο Σουφλίου, ο οποίος επιφυλάχτηκε να απαντήσει.