αστυνομική διεύθυνσηΣυλλήψεις σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Σαντορίνη.

28 άτομα οδηγήθηκαν το μεσημέρι στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης.
Αύριο θα συνεχιστούν οι απολογίες των συλληφθέντων, για τη μεγάλη υπόθεση με τα ναρκωτικά, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Αλεξανδρούπολης.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι γνωστά άτομα της Αλεξανδρούπολης, ενώ εκτός από τις ποσσότητες ναρκωτικών έχουν εντοπιστεί και χρήματα.
Πάντως προς το παρόν η αστυνομία, δε δίνει επίσημα στοιχεία για την υπόθεση, καθώς οι έρευνες και οι συλλήψεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, υπήρχαν και πολλές προσαγωγές, οι οποίες δε μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει για καιρό την αστυνομία.
Η πολύ προσεκτικά και με άκρα μυστικότητα αστυνομική επιχείρηση έγινε σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλες περιοχές που να επεκτάθηκαν οι έρευνες.
Συλληφθέντες κατηγορούνται για χρήση ή πώληση ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν ήταν σε ετοιμότητα από το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου και ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και αμέσως ξεκίνησαν οι συλλήψεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος, τίποτα δεν είχε διαρρεύσει. Η υπόθεση έγινε γνωστή από το πρωί του Σαββάτου.