εργατικό κέντρο ΈβρουΣε 24ωρη απεργία, προχωρούν οι εργαζόμενοι στην εταιρία Ζούρας Φαρμ. Οι εργαζόμενοι έχουν στο πλευρό τους και το εργατικό κέντρο Έβρου, το οποίο σε ανακοίνωσή του τονίζει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου στηρίζει την απόφαση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ, ΖΟΥΡΑ , ΒΙΟΚΟΤ, ΕΛΙΖΑ ΑΛΚΟΤ (συμφερόντων ΖΟΥΡΑ) για την προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 με αιτήματα , ανάκληση των απολύσεων, να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, να καταβληθούν τα δεδουλευμένα σε όλους τους εργαζόμενους, να τηρηθούν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, να επιστρέψουν οι μισθοί στα προ μειώσεων επίπεδα όπου έχουν γίνει μειώσεις, να υπογραφεί επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Να σταματήσει η παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης από την εργοδοσία η οποία κορυφώθηκε με την απόλυση του Προέδρου του Παραρτήματος Έβρου του Σωματείου.
Καλούμε όλα τα Σωματεία της δύναμης του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου να δηλώσουν την στήριξή τους και την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους στις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις συμφερόντων ΖΟΥΡΑ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργατ/κου Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος Βαφειάδου Ιωάννα