απόκριεςΤα τελευταία χρόνια η Αλεξανδρούπολη ντύνεται στα χρώματα της Αποκριάς!
Όσο κι αν οι δυσκολίες αυξάνονται, εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε να δίνουμε χαρά και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους . Έτσι λοιπόν, ήρθε η στιγμή να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να οργανώσουμε για μια ακόμη χρονιά μια γιορτινή, κεφάτη και χρωματιστή παρέλαση στις 12 Μαρτίου 2016.
Πέρα από την καθιερωμένη πλέον παρέλαση, φέτος για πρώτη φορά θα οργανώσουμε στις 6 Μαρτίου 2016 (Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας) ένα μεγάλο παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στην πλατεία του Φάρου με ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν και φέτος στην αποκριάτικη παρέλαση να έρθουν στις 8 Φεβρουαρίου 2016 στις 20.30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο, 2ος όροφος) για να οργανώσουμε και φέτος αυτή την όμορφη γιορτή!

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Αθλητικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Κοινωνικές δομές, Φοιτητές και σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει !

Με εκτίμηση,
Βραχιόλογλου Στέλιος
Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Αγοράς και Αθλητισμού