«Από την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί αν θα είμαστε ενωμένοι».
Με αυτό το σύνθημα και με έμπνευση ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΑΡΓΩ¨ διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους διάφορες παιδικές εκδηλώσεις με δημιουργικές απασχολήσεις. Πιστεύουμε πως στη κρίση, είναι σημαντικό να έχουν τα παιδάκια μας πίστη στον εαυτό τους, στους γονείς τους, στις οικογένειές τους και στην κοινωνία με ευαισθησία.
Σας καλούμε να συμμετέχετε για ακόμη μια χρονιά, στην πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, το ¨Πολυκοινωνικό¨ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και το γραφείο Σ.Ε.Μ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο παιδικό Χριστουγεννιάτικο Party ¨Η Μικρή Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων 2015¨ που θα πραγματοποιηθεί στις 18/12/2015 και ώρα 19:00 και όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν!!!
Την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο από τις 17:00 θα ξεκινήσουν οι δωρεάν δημιουργικές δράσεις »ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ».
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους στo Χριστουγεννιάτικο παιδικό Party που θα περιέχει πολλή μουσική, χορό και δημιουργικές δραστηριότητες!!!
Είσοδος ελεύθερη
Η προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨ για ένα ¨Παραδεισένιο Κόσμο που μας ενώνει¨ με πολιτιστικές δράσεις, δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης, συνεχίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά μέσω της πετυχημένης παιδικής εκδήλωσης ¨Η Μικρή Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων¨.
Ζητάμε λοιπόν την διαβεβαίωσή σας για την εξασφάλιση από μέρους σας κάθε δυνατής βοήθειας. Ζητάμε την έμπρακτη συμπαράστασή σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε με τα παιδιά σας στο χώρο της εκδήλωσης.
Πληροφορίες : Γραφείο Σ.Ε.Μ. – Υπεύθυνη Έλενα Τατεβοσιάν, στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης Καρτάλη – 2.
Γραφείο Σ.Ε.Μ. τηλ.: 2551026298 Email: sem_alexandroupoli@yahoo.gr
Ανοιχτή γραμμή Συλλόγου »ΑΡΓΩ» 6945 44 54 62
Συλλόγου »ΑΡΓΩ» τηλ.: 25513 01 461 Email: argo_alexandroupoli@yahoo.gr

Με εκτίμηση,
Πρ. Δ.Σ. Συλλόγου ΄΄ΑΡΓΩ΄΄ Έλενα Τατεβοσιάν