Τον Έβρο επισκέπτεται ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το δημαρχείο Ορεστιάδας. Από την Ορεστιάδα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εκλογή του και τόνισε ότι στόχος είναι να αποκτήσουν οι πολίτες εμπιστοσύνη στο κόμμα, άσχετα με το αν το ψηφίσουν, καθώς η ΝΔ θα διαχειριστεί την κατάσταση.
Σειρά ζητημάτων έθεσε στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, τόσο για τον αγροτικό τομέα, όσο και για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας, για το οποίο τόνισε ότι το έκλεισε η προηγούμενη κυβέρνηση, όσο και για τον κάθετο άξονα.
Ο δήμαρχος παράλληλα μίλησε για την ανάγκη διατήρησης του φράχτη, για τον οποίο ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε ότι ήταν υπέρμαχος από την εποχή που ήταν υπουργός άμυνας.
μειμαράκηςΗ περιοδεία Μεϊμαράκη συνεχίζεται με επισκέψεις στους μητροπολίτες και τους δημάρχους του Έβρου. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στην Αλεξανδρούπολη στις 17:00 στην αίθουσα του επιμελητήριο Έβρου και στην Κομοτηνή στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Chris & Eve».
Αύριο θα επισκεφτεί την Ξάνθη και την Ανατολική Μακεδονία, όπου θα μιλήσει, στη Δράμα στη 13:00 στο ξενοδοχείο «Ξενία», στην Καβάλα στις 18:00 στο ξενοδοχείο «Airotel Galaxy» και στην Ξάνθη στις 20:00 στο ξενοδοχείο «Elisso Xenia».
Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη συνοδεύουν οι πρώην υπουργοί Στυλιανίδης και Βλάχος καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

μειμαράκης μπουγάτσα

Κατά την επίσκεψή του στην Ορεστιάδα, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παραδοσιακή μπουγάτσα.