ΑΔΕΔΥΣτο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ για την καλύτερη προετοιμασία της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στις 12 Νοεμβρίου, τον Έβρο θα επισκεφτεί την Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το μέλος του γενικού συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Άννα Ρογδάκη, προκειμένου να επισκεφτεί εργασιακούς χώρους και να ενημερώσει τους δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής, πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις στο δημοσιοϋπαλληλικό χώρο και τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που πρόκειται να έρθουν.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΏΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
Τρίτη 03-11-2015
10:00 Επίσκεψη στο Αεροδρόμιο Αλεξ/πολης. Συνάντηση με εργαζόμενους και Διοίκηση. Σύσκεψη με μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.
11:00 Επίσκεψη στην Εφορία Αλεξ/πολης. Συνάντηση με εργαζόμενους και Διοίκηση. Σύσκεψη με μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.
12:00 Επίσκεψη στο ΣΔΟΕ και το Τελωνείο Αλεξ/πολης. Συνάντηση με εργαζόμενους.
13:00 Επίσκεψη στο ΙΚΑ Αλεξ/πολης. Συνάντηση με εργαζόμενους και Διοίκηση. Σύσκεψη με μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.
14:00 Ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση όλων των Α΄/θμιων Σωματείων μας με τα μέλη τους στο Επιμελητήριο Έβρου (3ος όροφος), για τις τρέχουσες εξελίξεις (μισθολογικές, εργασιακές-υπηρεσιακές, ασφαλιστικές, συνταξιοδοτικές, αξιολόγηση κ.α.). Η προσέλευση είναι ανοιχτή για κάθε συνάδελφο ανάλογα με την ώρα που θα αποδεσμευτεί από την υπηρεσία του. Θα υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο αναμονής για την έναρξη της ενημέρωσης.
18:00 Επίσκεψη στο Τελωνείο των Καστανιών. Συνάντηση με εργαζόμενους και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.
19:00 Ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση όλων των Α΄/θμιων Σωματείων Σουφλίου-Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας με τα μέλη τους στο Εργατικό Κέντρο Διδυμοτείχου, για τις τρέχουσες εξελίξεις (μισθολογικές, εργασιακές-υπηρεσιακές, ασφαλιστικές, συνταξιοδοτικές, αξιολόγηση κ.α.). Η προσέλευση είναι ανοιχτή για κάθε συνάδελφο.
21:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Συνάντηση με εργαζόμενους και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.

Τετάρτη 04-11-2015
10:00 Συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου.