απορριματοφοροΝα είναι προσεκτικοί με τη διαχείριση των απορριμάτων τους, καλεί τους πολίτες, η αντιδημαρχία καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μη γίνει έγκαιρος εφοδιασμός με καύσιμα, των απορριμματοφόρων. Στην ανακοίνωση της αντιδημαρχίας αναφέρεται:

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της προσφάτως διαμορφωθείσης πολιτικοοικονομικής κατάστασης στη χώρα, προέκυψαν δυσκολίες στη διαδικασία προμήθειας καυσίμων κίνησης των οχημάτων του Δήμου μας. Οι δυσκολίες αφορούν τις διαδικασίες πληρωμής των προμηθευτών, κατά τις οποίες, ενώ έως τώρα ο Δήμος είχε περιθώριο 15 ημερών για την πραγματοποίησή τους, από σήμερα θα πρέπει να προεξοφλεί τα σχετικά παραστατικά.
Ως εκ τούτου καθίσταται δυσχερής η άμεση προμήθεια της αναγκαίας – απαραίτητης ποσότητας καυσίμων κίνησης για τα οχήματα του Δήμου, πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεται όμως μεσοπρόθεσμα.
Στα πλαίσια του εξορθολογισμού της χρήσης των διαθεσίμων αποθεμάτων καυσίμων κίνησης, η Αντιδημαρχεία καθαριότητος & πρασίνου παρακαλεί τους συμπολίτες μας κατά τις επόμενες μέρες να προβαίνουν σε λελογισμένη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων τους, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μηχανισμό συλλογής των απορριμμάτων μέσω των απορριμματοφόρων οχημάτων.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την κατανόηση.