1. Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στον παράδρομο της Εγνατίας Οδού, πλησίον του κόμβου Κίρκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 25 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή των δύο ημεδαπών μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4,3 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

2. Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο18χρονοι ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τους δύο ημεδαπούς να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και μετά από έλεγχο, εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένες, σε αυτήν, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

3. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Γραβούνα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 40χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί , εντόπισαν στην κατοχή του 40χρονου ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,1 γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.