οννεδΠερισσεύει η ικανοποίηση στην ΟΝΝΕΔ Έβρου, ύστερα από το υψηλά ποσοστά που απέσπασε η ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές.
Σε ανακοίνωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας Έβρου αναφέρεται:
Κόντρα στο λαϊκισμό και τη μιζέρια, οι δυνάμεις της ευθύνης και της λογικής πέτυχαν στις 13 Μαϊου μια μεγάλη νίκη. Σε μια εποχή που πολλοί παρουσιάζουν τους νέους ως αδιάφορους και αποστασιοποιημένους από τα κοινά, ένας τεράστιος αριθμός νέων ανθρώπων συμμετείχαν στις φοιτητικές εκλογές. Σε μία εποχή που πολλοί προσπάθησαν να εξαπατήσουν τη γενιά μας με τις ανεύθυνες πολιτικές τους, οι φοιτητές στήριξαν την πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος.
Στον νομό Έβρου αλλά και σε όλη την Ελλάδα οι φοιτητές είπαν ένα μεγάλο «ναι» στις απαραίτητες πρωτοβουλίες για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ανώτατη εκπαίδευση. Είπαν το μεγάλο «ναι» στην πολιτική των μεταρρυθμίσεων και των ριζοσπαστικών αλλαγών.
Με αυτοδύναμα ποσοστά 68.21% στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης, 68.13% στο παιδαγωγικό τμήμα νηπιαγωγών, 55.44% στο τμήμα μοριακής βιολογίας και 46.52% στην Ιατρική σχολή του Δ.Π.Θ. η Δαπ-Νδφκ Αλεξανδρούπολης παραμένει πρώτη δύναμη για ακόμη μια χρονιά. Στο τμήμα δασολογίας, διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων το ποσοστό ανέρχεται στο 81% και στο τμήμα αγροτικής ανάπτυξης στο 67,4% δείχνοντας με αυτά τα αποτελέσματα, πως η Δαπ-Νδφκ Ορεστιάδας διατήρησε και φέτος τα υψηλά ποσοστά της.
Αποδεικνύεται, λοιπόν, περίτρανα ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι πάντα πρώτη δύναμη, μαζική και πρωτοπόρα, κερδίζοντας τις φοιτητικές εκλογές σε όλο το νομό Έβρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της παράταξης που για ακόμη μια φορά μας έκαναν περήφανους και έκαναν την «πουλάδα» της ΔΑΠ να πετάξει ψηλά…

Με τιμή,

Στάγκογλου Ιωάννης,
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Έβρου