lets do it GreeceΜε πρωτοβουλία μελών της εθελοντικής καμπάνιας Let’s do it Greece, την Κυριακή 3 Μαίου θα καθαριστεί και θα βαφτεί το ανοιχτό θέατρο Ορεστιάδας.
H εθελοντική καμπάνια Let’s do it Greece, η οποία θέλει να περάσει το μήνυμα αφενός το μήνυμα καθαρισμού και της διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος και του αστικού περιβάλλοντος στην πιο ιδανική μορφή του και αφετέρου να συσφίξει τις σχέσεις δήμου-φορέων-συλλόγων-σχολείων-εθελοντών-πολιτών.
Μια φορά το χρόνο σε όλη την Ελλάδα διοργανώνονται δράσεις καθαρισμού, φύτευσης και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται η εκάστοτε περιοχή.
Οι δράσεις φέτος πραγματοποιήθηκαν στις 26 Απριλίου, όμως στην Ορεστιάδα λόγω της διεξαγωγής μαθητικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης, μετατέθηκαν μία εβδομάδα μετά.
Η ιστοσελίδα του Let’s do it Greece είναι η letsdoitgreece.org. Για τον Έβρο ειδικά έχει δημιουργηθεί στο favebook η σελίδα: https://www.facebook.com/pages/Lets-do-it-%CE%88%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%82/1472694159657851.

 

Η δράση στην Ορεστιάδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία  με το γραφείο εθελοντισμού του δήμου Ορεστιάδας, το φιλοζωικό σωματείο  «Η Αλκυόνη και ο Λέων «, σώμα Ελληνικού οδηγισμού και το σώμα Ελλήνων προσκόπων .