πινγκ πονγκΣτην Σίνδο Θεσσαλονίκης που φιλοξένησε το καθιερωμένο ανοιχτό τουρνουά «Ιωάννης Κόκκινος» για 9η χρονιά, είχε τη χαρά να συγκεντρώσει 249 αγόρια και κορίτσια από 18 περιοχές όλης της χώρας, το κλίμα στο κλειστό γυμναστήριο Σίνδου ήταν εορταστικό με αθλητές, γονείς, προπονητές και άλλους φίλους του αθλήματος ν’ απολαμβάνουν την «πινγκπονιστική» πανδαισία, που συνολικά κράτησε περίπου δύο μέρες!
Η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης «κατέβηκε» με 12 αθλητές και αθλήτριες και αναλυτικά με τους Πιπιλικάκη Στέφανο, Μπανταλίδη Χρήστο, Παπαδόπουλο Ιωάννη Αρσένιο, Αγαθαγγέλου Νικόλαο, Μήτκα Κίμονα, Καραγιάννη Γρηγόρη, Νικηφόρο Μύρο, Σωτηράκη Θεόδωρο και τις Κοζάρη Ηρώ, Βασιλειάδου Θεοδώρα, Βλασίδου Μαρία και Γρηγοριάδου Μαριάννα. Δύο μετάλλια ο απολογισμός της (μόνη από την Β. Ελλάδα) και γενικά με πολύ καλές εμφανίσεις και καλά πλασαρίσματα στις κατηγορίες, από τους αθλητές και τις αθλήτριες, με άξιους συμπαραστάτες τους προπονητές κ. Νικολακάκη Ανδρέα και Αβραμίδη Παρασκευά.
Την έκπληξη στην κατηγορία των παμπαίδων β’ έκανε ο «μικρός» Κίμονας Μήτκας όπου με μεγάλες εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην μικρή κατηγορία των πανπαίδων, αφού δεν μπόρεσε να παίξει στον τελικό, (ανοίγοντας όμως λογαριασμό με τα μετάλλια) και στην κατηγορία των παμπαίδων πάλι ο Ιωάννης Αρσένιος Παπαδόπουλος, αγωνίστηκε στον μικρό τελικό της κατηγορίας του ( Μονομαχία Αλεξ/πολης) αλλά έχασε από τον Ηλία Σταματόπουλο του Φάρου. κατακτώντας έτσι και αυτός το χάλκινο μετάλλιο, πιστοποιώντας όμως την σταθερή μεγάλη φετινή του πορεία.
Η διοίκηση και οι προπονητές του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο χορηγός miipharos app (πρώτη φορά στην Ευρώπη που ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή αυτή στους αγώνες των αθλητών του Εθνικού) συγχαίρουν τους δύο αθλητές τους για την διάκρισή τους καθώς και σε όλους τους αθλητές τους που συμμετείχαν στο τουρνουά.