χωράφιΗ Ε.Α.Σ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ-ΕΒΡΟΥ
ε ν η μ ε ρ ώ ν ε ι

ότι όποιος παραγωγός δεν καταθέσει έγκαιρα και έγκυρα τη δήλωση του ΟΣΔΕ 2015, δεν θα μπορεί να έχει δικαιώματα για τη γη που καλλιεργεί με αποτέλεσμα την απώλεια επιδοτήσεων.
Η νέα ΚΑΠ φέρνει σοβαρές αλλαγές στο καθεστώς των επιδοτήσεων, καθώς από τις 31 Δεκεμβρίου 2014 δεν ισχύουν τα ιστορικά δικαιώματα των παραγωγών και τα νέα δικαιώματα θα υπολογίζονται βάση της δήλωσης του ΟΣΔΕ 2015.
Τα χρονοδιαγράμματα υποβολής των δηλώσεων είναι οριακά και οι παραγωγοί, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και λάθη που μπορεί να αποδειχθούν μοιραία και να οδηγήσουν στην απώλεια επιδοτήσεων, οφείλουν να τα ακολουθήσουν με ακρίβεια.
Η Ε.Α.Σ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ-ΕΒΡΟΥ στην προσπάθεια της να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο π ρ ο σ κ α λ ε ί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.οο π.μ. στο Δημοτικό Αμφιθ έατρο Δήμου Διδυμοτείχου για να ενημερώσει σχετικά με την ΝΕΑ ΚΑΠ και την δήλωση ΟΣΔΕ 2015 με ομιλητή τον κ. Γαλάνη Νικόλαο, Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ Π.Μ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΕΑΣ Διδυμοτείχου- Έβρου και στο τηλέφωνο 2553023313.

Για την ΕΑΣ Διδυμοτείχου – Έβρου
Ο Πρόεδρος
Καμπρούδης Αξιώτης