Μπαχαρίδου ΧρύσαΣτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, όμως παρά την πρόταση που της έγινε από τον Αντώνη Σαμαρά, δε θα είναι υποψήφια, αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά της η Χρυσή Μπαχαρίδου.
Η δήλωση Μπαχαρίδου

«Η δρομολόγηση των Εθνικών εκλογών, σε συνδυασμό με την παρουσία του ονόματος μου ως υποψήφια σε πληθώρα δημοσιευμάτων, με οδηγούν στην υποχρέωση έγκαιρης αποσαφήνισης της στάσης μου στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Εκτιμώντας την παρούσα πολιτική κατάσταση και μετά από έντονο προβληματισμό (και συζητήσεις) αποφασίζω να μην συμμετέχω στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κομματικούς σχηματισμούς που με τίμησαν με τις προτάσεις τους για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια τους. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο. Επίσης, να ευχαριστήσω και τους (δεκάδες) φίλους και υποστηρικτές μου, που με στηρίζουν σε κάθε πολιτική επιλογή.
Η διεκδίκηση μιας θέσεως στο Ελληνικό Κοινοβούλιο απαιτεί πάντα την επιλογή του κατάλληλου πολιτικού χρόνου και ώριμων συνθηκών, ικανών να αποδώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα προς όφελος του λαού.
Το μέλλον μας ανήκει και η νέα γενιά του Έβρου δηλώνει παρούσα σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις. Δηλώνω στήριξη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε μια Ελλάδα που πιστεύει και επενδύει στα παιδιά της. Μια κοινωνία δίκαιη και αξιοκρατική, που δίνει ίσες ευκαιρίες χτίζοντας τα θεμέλιά της στην γνώση, στην καινοτομία και στην ανταγωνιστικότητα. Εύχομαι το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα για τη χώρα μας!