ΟΦΘΑΤο Τριήμερο που μας πέρασε ήταν γεμάτο αγωνιστικές και όχι μόνο υποχρεώσεις για την ομάδα μας!
Την Παρασκευή 19/12/2014 το πρωί αναχώρησε για το Αγρίνιο μέρος της αγωνιστικής μας ομάδας, όπου και έλαβε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο Grand Prix με τη συμμετοχή των κορυφαίων κολυμβητών-τριων της χώρας! (αναλυτικό δελτίο για τις τρομερές επιτυχίες θα βγει τις επόμενες ημέρες μιας και η αποστολή επέστρεψε αργά χτες το βράδυ ).
Το Σάββατο 20/12/2014 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας μας για τα δελφινάκια της μικρής μας πισίνας όπου 100 και πλέον κολυμβητές και κολυμβήτριες διασκέδασαν, έπαιξαν, είδαν παιδική ταινία, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου οι “μαμάδες μας” φρόντισαν να γίνει ομορφότερη με τον πλούσιο μπουφέ που έφτιαξαν!

Τέλος τι να πει κανείς για το 1ο Φεστιβάλ Χριστουγέννων την Κυριακή 21/12/2014.
Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κολύμβησης όπου συμμετείχαν 350 μικρά δελφινάκια από την Ξάνθη, Κομοτηνή, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη!
Τα 106 μικρά δελφινάκια των Ακαδημιών της ομάδας μας αλλά και των υπολοίπων ομάδων απέσπασαν για την τεχνική τους, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητά τους το χειροκρότημα των γονέων, φίλων και συγγενών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση .
Όλα τα δελφινάκια πήραν μετάλλιο δίπλωμα και φωτογραφήθηκαν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης Άρη Γρηγοριάδη που μας τίμησε με την παρουσία του.
Σκοπός τέτοιων εκδηλώσεων είναι η επιβράβευση των παιδιών για την καθημερινή τους προσπάθεια στην προπόνηση, η χαρά της συμμετοχής, η σημασία της προσπάθειας και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που δίχως αυτούς να τα ενισχύουν δεν θα ήταν δυνατό να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις .
Όσο και αν θεωρείται αυτονόητο θα πρέπει συχνά να λέγεται και να ξανά λέγεται πως η κολύμβηση είναι πάνω απ’ όλα διασκέδαση… και πως σημαντικό παράγοντα σ’ αυτό παίζουν και οι ίδιοι οι γονείς από τους οποίους την Κυριακή ζητήσαμε να γίνουν παιδιά!

Να ευχαριστήσουμε τον Παγκόσμιο πρωταθλητή μας Άρη Γρηγοριάδη για την τιμή που μας έκανε και ήταν μαζί μας σ’ αυτή την τόσο ξεχωριστή εκδήλωση , όλους τους αφανείς εθελοντές , τους γονείς του Ο.Φ.Θ.Α. τα παιδιά της Αγωνιστικής αλλά και Προαγωνιστικής ομάδας που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί οργανωτικά όσο καλύτερα γινόταν το 1ο Φεστιβάλ Κολύμβησης .Τυχόν παραλήψεις αλλά και λάθη υποσχόμαστε την επόμενη φορά να τα απαλείψουμε.
Να ευχαριστήσουμε όλους τους Συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και αυτούς που δεν το έκαναν !!!
Υποσχόμαστε ότι το 2ο Φεστιβάλ θα είναι ακόμη καλύτερο με μεγαλύτερες εκπλήξεις… Τέλος ένα ευχαριστώ στο ξενοδοχείο Θράκη Παλλάς και το εστιατόριο-ταβέρνα Πόρτο Ελιά για τη «φιλοξενία» του Άρη!!!

Σας ευχόμαστε
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
και
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ