αστυνομική διεύθυνσηΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ένας 26χρονος κι ένας 36χρονος, οι οποίοι έκλεβαν καταστήματα και σπίτια, ενώ κατείχαν παράνομα διάφορα χάπια.
Η σύλληψη των δύο ατόμων έγινε από αστυνομικούς της δίωξης οι οποίοι εντόπισαν με τη συνδρομή σκύλου τα χάπια, αλλά και κλοπιμαία. Όπως προέκυψε, οι δύο συλληφθέντες από τις 9 έως τις 12 Δεκεμβρίου έκλεψαν από επιχειρήσεις και σπίτια 4 τηλεοράσεις, 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηλεκτρικά εργαλεία, 300 ευρώ, διάφορα έγγραφα, είδη τροφίμων και είδη ρουχισμού.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν οι 3 τηλεοράσεις, ο φορητός υπολογιστής, το μεγαλύτερο μέρος από τα ηλεκτρικά εργαλεία και τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, αντίσταση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ο 36χρονος για ληστεία, κλοπές, παραβάσεις του νόμου περί επιταγών και χρέη στο δημόσιο.