αστυνομίαΑν δεν υπήρχαν οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, κανείς δε θα πίστευε ότι ανήλικοι, κλέβουν σπίτια, μαγαζιά, πεζούς, πλέον και αυτοκίνητα!

Δύο 14χρονοι και δύο 15χρονοι, από το Διδυμότειχο και το Δροσερό Ξάνθης, για ακόμη μία φορά βρέθηκαν σε κρατητήρια αστυνομικού τμήματος.

Και αυτή τη φορά κατηγορούνται για κλοπή, αλλά είναι η πρώτη φορά που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς έκλεψαν αυτοκίνητο από το Διδυμότειχο και ξεκίνησαν για το Δροσερό. . .

Όλα ξεκίνησαν, όταν οι ανήλικοι την Τετάρτη το βράδυ εντόπισαν όχημα έξω από γραφεία πολιτιστικού συλλόγου με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.
Αμέσως, χωρίς να χάσουν τη μοναδική – και με αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη – ευκαιρία, έβαλαν μπροστά και ξεκίνησαν για Ξάνθη.

Όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος, κατάλαβε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο, ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα λίγα χιλιόμετρα από το Διδυμότειχο και μόλις είδαν μέσα τους ανήλικους, τους καταδίωξαν, αλλά με πολύ μεγάλη προσοχή και με στόχο, να μην υπάρξει ατύχημα.

Τελικά, ο ανήλικος οδηγός, αναγκάστηκε να σταματήσει στα Λουτρά, έχοντας όμως αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες κατά τη διάρκεια της διαδρομής. . .

Επειδή, πολλές φορές και στον Έβρο, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συνηθίζουν να αφήνουν τα κλειδιά στη μηχανή του αυτοκινήτου τους, νομίζοντας ότι δεν θα τα κλέψουν, να υπενθυμίσουμε ότι έχει κλαπεί ακόμη και το αυτοκίνητο δεσπότη.