ΤΕΕ μηχανικοίΣυγκροτήθηκε η νέα Μόνιμη Επιτροπή θεμάτων Β.Έβρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης. Η εν λόγω επιτροπή σε αντίθεση με τις υπόλοιπες οι οποίες είναι θεματικές, είναι η μοναδική στο ΤΕΕ που ασχολείται με όλα τα τεχνικά θέματα που προκύπτουν σε μία περιοχή, η οποία μάλιστα δεν είναι έδρα νομού.
Με αυτόν τον τρόπο το ΤΕΕ Θράκης επιθυμεί να δώσει στον τεχνικό κόσμο του βορείου τμήματος του Έβρου τη δυνατότητα να ασχοληθεί κατά το δυνατόν αυτόνομα με τα θέματα που ταλανίζουν την περιοχή του, να επισημαίνει τα τοπικά προβλήματα και να προτείνει λύσεις προς διερεύνηση στην Διοικούσα Επιτροπή και στην κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης.
Η σύσταση της νέας Μόνιμης Επιτροπής θεμάτων Β.Έβρου  είναι η παρακάτω:

Επιτροπή Θεμάτων Βορείου Έβρου

Υπεύθυνος από τη Δ.Ε.- Νικόλαος Παπαθανασίου

Επιμελητής

Βακαλόπουλος Αλέξανδρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Αναπληρωτής Επιμελητής

Κυριακόπουλος Παναγιώτης, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Μέλη

  1. Τσακιρούδης Ευάγγελος, Πολιτικός Μηχανικός
  2. Τσανακτσίδης Ελευθέριος, Πολιτικός Μηχανικός
  3. Τυμπανίδης Γεώργιος, Πολιτικός Μηχανικός
Υπεύθυνος της επιτροπής Β.Ε. είναι  ο ίδιος ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Νίκος Παπαθανασίου, θέλοντας έτσι να επισημάνει την σημασία που δίνει ο ίδιος στην λειτουργία της επιτροπής.
Κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της επιτροπής συμμετείχαν ακόμη ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Νίκος Παπαθανασίου-ΤΜ, ο Γ.Γ της αντιπροσωπείας ΤΕΕ, Αδαμάντιος Παπαδόπουλος-ΜΜ, το μέλος της αντιπροσωπείας ΤΕΕ,   Αναστάσιος Αναγνώστου-ΤΜ και εκ μέρους του δήμου Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων,  Ιωάννης Περιστεράκης-ΠΜ.