Επέστρεψαν έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΑ από τους αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν στην Αδριανούπολη.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές – τριες προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών, και παρά το γεγονός της ολιγομελούς αποστολής του ομίλου μας (τα παιδιά συμμετείχαν μόνο στην κατηγορία παγκορασίδων και παμπαίδων λόγο ελλείψεως των απαραίτητων εγγράφων για έξοδο από την χώρα παιδιών μικρότερης ηλικίας), Πραγματοποιώντας ονειρεμένη εμφάνιση επέστεψαν μεταφέροντας στις αποσκευές τους 17 μετάλλια εκ των οποίων τα οκτώ (8) ΧΡΥΣΑ οκτώ (8) ΑΡΓΥΡΑ και ένα (1) ΧΑΛΚΙΝΟ, κάνοντας όλους εμάς που βρισκόμασταν στο κολυμβητήριο της Αδριανούπολης υπερήφανους βλέποντα τα παιδιά μας στο βάθρο των νικητών, (την ίδια περηφάνια και χαρά άλλωστε νιώθαμε και όταν βλέπαμε στο βάθρο των νικητών τους αθλητές και αθλήτριες των δύο άλλων συλλόγων της πόλης ΟΦΘΑ και ΝΗΡΕΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ με τους οποίους οργανώσαμε κοινή αποστολή καθώς και των φίλων μας του ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας).
Κατά την παραμονή της αποστολής στην Αδριανούπολη ο έφορος του κολυμβητικού τμήματος του ΝΟΑ Ασπιώτης Γεώργιος και το μέλος του ΔΣ Ξενιτόπουλος θεόδωρος είχαν συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και κάλεσαν της ομάδες της Αδριανούπολης να συμμετάσχουν στους αγώνες κολύμβησης που οργανώνει ο ΝΟΑ 6-7 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο της πόλη μας. Η ανταπόκριση ήταν θετική και αναμένουμε την συμμετοχή ομάδων από την γείτονα χώρα.
Image and video hosting by TinyPic
Tην αποστολή του ΝΟΑ αποτελούσαν οι αθλήτριες ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΑΓΛΑΙΑ – ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ και οι αθλητές ΔΡΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με την προπονήτρια τους ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ και των έφορο κολύμβησης.
Τα μετάλλια που κατέκτησαν.
ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ: 3 χρυσά στα 200μ & 400μ ελεύθερο και τα 200μ ΜΑ
ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ: 2 χρυσά στα 50μ & 100μ πεταλούδα
και ένα ασημένιο 100μ ύπτιο
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: ένα χρυσό στα 50μ ελεύθερο και δύο ασημένια στα 50μ ύπτιο & 100μ ελεύθερο.
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΑΓΛΑΙΑ: ένα χρυσό στα 100μ ελεύθερο και δύο ασημένια στα 50μ ελεύθερο και 100μ ΜΑ.
ΔΡΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ένα χρυσό 50μ ύπτιο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: ένα ασημένιο στα 100μ ελεύθερο.
ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ: ένα χάλκινο 50μ πεταλούδα
ΣΚΥΤΑΛΕΣ:
Ένα ασημένιο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ50 ελεύθερο κορίτσια 13 έως 16 ετών
Ένα ασημένιο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ50 Μικτή Ομαδική κορίτσια 13 έως 16 ετών.
Την ομάδα της σκυτάλης αποτελούσαν οι αθλήτριες Ξενιτοπούλου -Πανταζίδου-πορτοκαλιδου-κυριακιδου.
Με αυτή την εμφάνιση τα παιδιά απέδειξαν για άλλη μία φορά πως το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήριε σε όλους τους αθλητές – τριες και την προπονήτρια τους.
Για το ΔΣ
Ο έφορος κολύμβησης