Είναι τραγικό να έχει συμβεί επίθεση σε 31χρονο στην Ορεστιάδα και ορισμένοι εντός και εκτός πόλης, από άγνοια, να παραπληροφορούν τον κόσμο.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή δεν απέκλεισε τίποτα.
Αναζητούσε για κατάθεση δύο άτομα τα οποία εντόπισε όταν επέστρεφαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα και στη συνέχεια τα ΠΡΟΣΗΓΑΓΕ στην αστυνομική διεύθυνση.
Η ΣΥΛΛΗΨΗ των δύο ατόμων, έγινε αφού ομολόγησαν στις 23:00 την Τετάρτη, αρκετές ώρες μετά την προσαγωγή τους. Άλλο σύλληψη, άλλο προσαγωγή!

Ο νεαρός, την Τετάρτη το πρωί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Και το τελευταίο, γιατί το ράδιο αρβύλα έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα όρια. Αρχικά δεν είχε εξακριβωθεί από προερχόταν η αιμοραγία. Μία εκτίμηση της αστυνομίας και των αξιωματικών που ερεύνησαν την περιοχή ήταν το κτύπημα από πρόσκρουση, σε καπάκι, το οποίο βρίσκονταν σε πεζοδρόμιο και κάλυπτε ρολόγια νερού (δεν είχε βρεθεί ούτε κατσαβίδι, ούτε υπήρχε ομολογία. Κανείς δεν ήξερε τι είχε γίνει). Το καπάκι βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας.

Επειδή υπάρχουν συγγενείς και από την πλευρά του θύματος και των δραστών, καλό είναι να υπάρχει τουλάχιστον μία προσοχή σ’ όσα αναφέρουν οι διάφοροι καλοθελητές, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση (επίσημο πόρισμα ιατροδικαστή και μακάρι κατάθεση του θύματος).