Συνεχίζει τη σκληρή κριτική του, στον υφυπουργό παιδείας Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Λεωνίδας Χέλης.
Ο Λεωνίδας Χέλης, χθες σε σύσκεψη στην Ορεστιάδα για το μέλλον του εργοστασίου ζάχαρης μίλησε για ειλημμένες αποφάσεις από την κυβέρνηση, με τον υφυπουργό να τονίζει ότι πρέπει στη σύσκεψη να πάρουν απόφαση για το τι θα πράξουν την επόμενη ημέρα. Μάλιστα ο υφυπουργός κτύπησε και το χέρι στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Ο κ. Χέλης, ύστερα από τις εξελίξεις έγραψε για τον υφυπουργό:

Εμφανώς εκνευρισμένος και έχοντας απολέσει την ψυχραιμία του από την κριτική που δεν περίμενε να ακούσει ο υφυπουργός κ.Δερμεντζόπουλος «χτύπησε το χέρι» στο τραπέζι προσπαθώντας να δώσει παράσταση αποφασιστικότητας… Λίγη ώρα μετά ο «αποφασιστικός» κ.Δερμεντζόπουλος έκανε την πάπια όταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού κ.Σταμάτης δήλωνε αναρμόδιος να δεχθεί τους φορείς του Εβρου για το εργοστάσιο της ζάχαρης. Η «αποφασιστικότητα» συνεχίστηκε όταν πάλι ο κ.Δερμεντζόπουλος δήλωσε πως δεν μπορούσε να μεσολαβήσει για να κλειστεί συνάντηση ούτε με τον υπουργό Οικονομικών. Τέτοιο «παλικαρά» βουλευτή δε χρειάζεται ο Εβρος..κρίμα που είναι Ορεστιαδίτης ._

Δείτε το βίντεο από την έντονη διαφωνία Χέλη – Δερμεντζόπουλου.


Image and video hosting by TinyPic