Το δήμαρχο Διδυμοτείχου καλεί να αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε να συζητήσουν όλοι οι βουλευτές του νομού για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, καλεί με ανοιχτή του επιστολή ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο κ. Ουζουνίδης στέκεται στο γεγονός ότι ο Έβρος εκπροσωπείται από τρεις υφυπουργούς, από τους οποίους περιμένει τις θέσεις τους.
Η επιστολή Ουζουνίδη:

Με την ευκαιρία του γεγονότος ότι ο Νομός μας πλέον εκπροσωπείται στην κυβέρνηση από τρεις Υφυπουργούς και σε συνδυασμό με τη μεγάλη ανησυχία των πολιτών του Βορείου Έβρου για το μέλλον του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, θα ήθελα να ζητήσω από το Δήμαρχο, κ. Παρασκευά Πατσουρίδη να λάβει πρωτοβουλία καλώντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς και τους τέσσερις βουλευτές του Νομού για να συζητήσουμε από κοινού το σοβαρότατο αυτό ζήτημα που απασχολεί τον τόπο εδώ και πολύ καιρό.
Καλώ, λοιπόν, τον καθένα να τοποθετηθεί επίσημα και δημόσια σε μια κοινή συνάντηση για τη θέση του και την άποψη του, καθώς και τους βουλευτές του Νομού να εκφράσουν τη θέση των πολιτικών τους παρατάξεων για το συγκεκριμένο θέμα.
Με εκτίμηση,

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Βουλευτής Ν. Έβρου – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ