Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες στο Πρωτάθλημα της Δ κατηγορίας που διεξείχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ιωάννης Μελισσανίδης στην Μίκρα Θες/κη το Σαβ/κο 14-15 Ιουνίου 2014.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά του Ο.Ε..Γ.Α. κατάφεραν να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά το επίπεδό τους, συναγωνίζοντας ομάδες του κέντρου με πολύ καλύτερες συνθήκες και υποδομές.
Image and video hosting by TinyPic

Η συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Ο.Ε.Γ.Α. αρχίζει και αποδίδει, φέρνοντας διακρίσεις στην ακριτική περιοχή μας.
Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου αγώνα ,αντιμετωπίστηκαν με χαρά και αισιοδοξία από τους θαυμαστές του συγκεκριμένου αθλήματος και έδωσαν το έναυσμα στους ιθύνοντες του συλλόγου να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών.
Η ομάδα των παμπαίδων (ΜΠΑΜΠΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ, ΜΠΑΜΠΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ομαδικο.
Στο σύνθετο ατομικό ο ΜΠΑΜΠΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ κατέκτησε την 6η θέση και την 1η θέση στους κρίκους.
Ο ΜΑΡΓΚΑΡΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό στην ειδική κατηγορία της Δ κατηγορίας και 1ος στους κρίκους και στον ίππο με λαβές, 2ος στο άλμα και 3ος στους παράλληλους ζυγούς.
Η ομάδα των παγκορασίδων(ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ,ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ ΜΑΡΗΛΙΑ,ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ, ΔΑΜΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΔΑΛΑΚΗ ΝΤΟΡΙΝΑ) κατέκτησε την 4η θέση από τις 14 ομάδες και μπήκε στον όμιλο των ισχυρών για την επόμενη χρονιά.
Στο σύνθετο ατομικό η ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ κατέκτησε την 10η θέση ,η ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ την 11η θέση, ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ ΜΑΡΗΛΙΑ 13η θέση, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ 19η θέση, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ 21η θέση, ΔΑΜΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 24η θέση και ΔΑΛΑΚΗ ΝΤΟΡΙΝΑ 29η θέση, από τις 90 συμμετέχοντες αθλήτριες.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά στις προπονήσεις και στους αγώνες, αλλά και στους προπονητές τους (ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΝΙΓΔΕΛΗ ΙΟΡΔΑΝΗ,ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ,ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ)που με την υπομονή και την εργατικότητα τους συνέβαλαν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!!!
Image and video hosting by TinyPic