Συνελήφθη τα ξημερώματα στον κόμβο Ταύρης της Εθνικής Οδού Αρδανίου – Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Έβρου, ένας 45χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)
Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, εντόπισαν ανάμεσα στην καμπίνα του οδηγού και το χώρο των αποσκευών του οχήματος, ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη), τον οποίο είχε κατασκευάσει ο δράστης, προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές και στην καμπίνα του οχήματος ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 12 εκατοστά.
Επίσης, από την ενδελεχή έρευνα, προέκυψε ότι η άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, που κατείχε και επέδειξε ο 45χρονος στους αστυνομικούς, είναι πλαστά.
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Image and video hosting by TinyPic