Την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκαν η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου φροντιστών Θράκης και των εκπροσώπων του στην Ο.Ε.Φ.Ε.
Η Συνέλευση υλοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ενώ κατά τη διάρκεια απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ. έγινε και η βράβευση του Ιάκωβου Αθανασιάδη, Μαθηματικού – Φροντιστή και πρώην προέδρου του Συλλόγου Φροντιστών Θράκης (1987 – 2008). Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου Φροντιστών Θράκης, Φραγκούλης Δούκας, αναφέρθηκε στην παρουσία και προσφορά του κ. Αθανασιάδη στη φροντιστηριακή εκπαίδευση και στα δρώμενα του συλλόγου Φροντιστών Θράκης, για τέσσερις και πλέον δεκαετίες και του απένειμε τιμητική πλακέτα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε. Κώστας Αμπατζίδης. Απευθυνόμενος στους συναδέλφους Φροντιστές αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία του στην Ο.Ε.Φ.Ε. με τον Αθανασιάδη και μίλησε για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.
Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε. και Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Καβάλας Σπύρος Κετσετζής.
Τέλος, στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Δ.Σ. του συλλόγου φροντιστών Θράκης για τη διετία 2014 – 2016 συγκροτήθηκε σε Σώμα και εξελέγησαν οι:
Στρατιάδης Ανέστης , Πρόεδρος (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
Ζησάκης Ευάγγελος , Α’ Αντιπρόεδρος (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
Ζωγράφος Ηρακλής, Β’ Αντιπρόεδρος (ΞΑΝΘΗ)
Νικολαΐδης Ηλίας, Γεν. Γραμματέας (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
Σαρρή Σεβαστή, Ταμίας (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
Image and video hosting by TinyPic