Ικανοποίηση επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία Έβρου, ύστερα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με το οποίο η ΝΔ στο νομό αναδείχτηκε πρώτο κόμμα με 31,69%. Η ΝΟΔΕ Έβρου σχολιάζοντας το αποτέλεσμα αναφέρει:

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στον Έβρο ανέδειξε με ορατό και μετρήσιμο τρόπο, που δεν μπορεί να δεχθεί παρερμηνείες απ’ όσους φορούν παραμορφωτικούς φακούς, ότι οι πολίτες του Νομού εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία και επενδύουν σ’ αυτήν τις ελπίδες του για μια ισχυρή παρουσία στα Ευρωπαϊκά δρώμενα.
Η θέση του Έβρου, όπως και της χώρας, είναι στην ενωμένη, δυνατή, δίκαιη, αλληλέγγυα Ευρώπη. Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην άντληση πόρων και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων. Με πρωτοβουλίες κοινωνικής συνοχής και δράσεις για την υπέρβαση της κρίσης.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί όλους τους πολίτες που συμμετέχουν ενεργητικά στις Ευρωεκλογές ενάντια στις σειρήνες της παραίτησης και της αδράνειας. Με υπευθυνότητα, σχεδιασμό και προγραμματισμό οικοδομούμε ένα Έβρο αντάξιο των προσδοκιών των πολιτών, εισπράττοντας τα μηνύματα της κάλπης και τα οποία οφείλουμε να αξιολογήσουμε.
Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στον κ. Γιώργο Παυλίδη επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» και στον κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, καθώς και σε όλα τα μέλη του συνδυασμού για την μεγάλη νίκη τους στις περιφερειακές εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου