Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,
Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Ορεστιάδας βρίσκεται σήμερα στις τελευταίες θέσεις από πλευράς ανάπτυξης έναντι όλων των υπόλοιπων Δήμων της Ελλάδας. Διεκδικούμε συνεπώς για τον τόπο μας ένα σημαντικό μέρος των πόρων του ΕΣΠΑ που θα κατευθυνθεί σε έργα ιδιαίτερης αναπτυξιακής σπουδαιότητας, που θα καθορίσουν το μέλλον της περιοχής μας, όχι μόνο για τα επόμενα χρόνια αλλά και για τις επόμενες δεκαετίες.
Η απλή διαπίστωση των προβλημάτων και ο καταγγελτικός λόγος δεν αρκούν. Χρειάζεται δυναμισμός, δράση, σχέδιο. Σχέδιο φιλόδοξο αλλά και εφαρμόσιμο. Σχέδιο ξεκάθαρο και με μετρήσιμους στόχους.
Η δημοτική μας παράταξη «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» και ο υποψήφιος δήμαρχος ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ακολουθώντας το πρόγραμμά μας, μπορούν να διαμορφώσουν ένα καινούριο περιβάλλον στην περιοχή μας, με προκλήσεις, ευκαιρίες και προοπτικές. Για να μπορέσει αυτό να γίνει πράξη, χρειάζεται μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων με γνώση, μεράκι και εμπειρία. Όλοι μαζί, συνθέτουμε μια δυναμική ομάδα απ’ όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, που θα εργαστεί σκληρά για την επίτευξη των στόχων που θέτουμε.
Σ’ αυτή την προσπάθεια με πρώτο το ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ, θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους. Εμείς έχουμε το πρόγραμμα, εσείς έχετε τη δύναμη στα χέρια σας.

Ζητώ την ψήφο σας για να έχω
τη δυνατότητα να εργαστώ
και να παλέψω για τον τόπο μας.

Χρήστος Ορμανλίδης
Εκπαιδευτικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ορεστιάδας
Εκλογική Περιφέρεια Βύσσας