Φίλες και φίλοι
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς τα επόμενα χρόνια ανοίγονται νέοι ορίζοντες, αυξάνονται οι διαθέσιμοι πόροι και δημιουργούνται νέες ευκαιρίες τις οποίες η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές οφείλει να τις εκμεταλλευτεί.
Η παρούσα δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς στο έργο της, έκανε απλή διαχείριση, δεν πρόσθεσε τίποτα καινούργιο και διέψευσε τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με την εκλογή της.
Έφθασε λοιπόν η ώρα για την ανατροπή, για μια νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Βασίλη Μαυρίδη και με συνεργάτες ειλικρινείς, με όρεξη για δουλειά και ικανούς, με γνώση, θέληση, τόλμη, εξωστρέφεια και διαφάνεια για να οδηγήσουν τον Δήμο Ορεστιάδας σε μια νέα εποχή
Αξίζουμε όλοι ένα δήμο σύγχρονο στα πρότυπα των ευρωπαϊκών. Ένα δήμο με όραμα και στρατηγική για το μέλλον, καθαρό, αναβαθμισμένο που να εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Ένα δήμο με περισσότερες δράσεις, κοινωνικά αλληλέγγυο, που θα αφουγκράζεται και θα λύνει τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών του. Ένα δήμο που θα εξασφαλίζει και θα παρέχει την ποιότητα στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.
Σε αυτήν την προσπάθεια με μπροστάρη τον Βασίλη Μαυρίδη αποφάσισα να συμπορευτώ, ώστε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε.
Ζητώ την ψήφο σας ,γιατί ο δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, με διορατικότητα, με ήθος ,συνέπεια και αξιοπιστία.
Στόχος μου η συνεχής, έντιμη και ειλικρινής αντιπροσώπευσή σας στο δήμο.

Σύντομο βιογραφικό
• Γεννήθηκα το 1976 και είμαι γιός του Ευάγγελου και της Ελένης Περιστεράκη.
• Eίμαι παντρεμένος με την Λίνα Β. Τοψίδου λογοθεραπεύτρια και έχουμε ένα γιο.
• Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας από όπου αποφοίτησα με επιτυχία το 2002. Ασκώ το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού διατηρώντας τα τελευταία χρονιά τεχνικό γραφείο στην Ορεστιάδα. Γνωρίζω άριστα την αγγλική γλώσσα.