Ανοιχτό κάλεσμα στους κατοίκους της περιοχής για συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση η Ελληνική Αυγή απευθύνει η ανοιχτή συνέλευση Ορεστιάδας.
Η ανακοίνωση της ανοιχτής συνέλευσης Ορεστιάδας:

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια και αντιπαράθεση μας στην άφιξη της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας. Το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής είναι γνωστό στην κοινωνία μας και στους ανθρώπους του μόχθου. Θεωρούμε αδιανόητο την στιγμή που οι δημότες της πόλης μας ταλαιπωρούνται από τις κοινωνικές συνθήκες που δημιούργησαν οι εκφραστές της κυρίαρχης πολιτικής να «υποστούν» και την άθλια επίσκεψη της Χρυσής Αυγής. Εναντιωνόμαστε ξεκάθαρα στην παρουσία αυτού του δολοφονικού μορφώματος στην περιοχή μας και καλούμε σε δημοκρατική περιφρούρηση και συγκέντρωση απέναντι από τον χώρο που θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση (ξενοδοχείο Βιέννη), στις 18:30. Προτάσσουμε την αλληλεγγύη και τα δημοκρατικά δικαιώματα, απαγορεύουμε στους φασίστες και στην φιλοκυβερνητική της κουστωδία να δράσει στην περιοχή μας. Αγαπάμε την ειρήνη και τον τόπο μας, όχι τον πόλεμο και τα σφαγεία τους. Μόνο που πρέπει να αντιληφθούνε και οι ίδιοι, ότι η πόλη μας τους φασίστες, δεν τους καλωσορίζει, τους εκδιώχνει!
Αύριο στηρίζουμε όλοι την αντιφασιστική συγκέντρωση και δημοκρατική διαμαρτυρία στις 18:30 απέναντι από το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή τους.