Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθρωσε η αστυνομία.

Μία πολύ μεγάλη ποσότητα ηρωίνης κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη των λαθρεμπόρων.
Οι συλληφθέντες είναι Βούλγαροι ηλικίας 45, 27, 27, 24, 23 και 21 ετών, οι οποίοι πέρασαν τα ναρκωτικά με βάρκα στην Ελλάδα και θα τα μετάφεραν με πολυτελή αυτοκίνητα στο εσωτερικό της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν αστυνομικοί που παρακολουθούν τα σύνορα για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης εντόπισαν στην περιοχή των Φερών την Κυριακή δύο άτομα να μεταφέρουν με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα τέσσερα σακίδια, ενώ παράλληλα παρατήρησαν και δύο αυτοκίνητα με τέσσερις επιβάτες να τους περιμένουν στην ελληνική όχθη του Έβρου. Μόλις οι δύο ομάδες συναντήθηκαν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και εντόπισαν την πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.
Image and video hosting by TinyPic
Συνολικά κατασχέθηκαν:

 97 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 50.055 γραμμαρίων
 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας
 1 πλαστική βάρκα
 2 κουπιά
 Το χρηματικό ποσό των 2.510 ευρώ, των 584 λέβα Βουλγαρίας, 10 δολαρίων Αμερικής και 5 λιρών Αγγλίας
 8 κινητά τηλέφωνα
Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων, περιλαμβάνει τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα.

Image and video hosting by TinyPic
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης και τυχόν εμπλοκή άλλων ατόμων σε αυτήν.