Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, στην Καμαριώτισσα Σαμοθράκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 28χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σαμοθράκης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος και εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένη στο κάτω μέρος του αμαξώματος, μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 114 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκε επίσης ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι, στo Ορμένιο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, ένας 30χρονος ημεδαπός και μία 25χρονη ημεδαπή, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 30χρονος και η 25χρονη, εντόπισαν επτά φιαλίδια με διάλυμα μεθαδόνης, συνολικού βάρους 167,9 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη και καπνό, βάρους 23,1 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.