Ετοιμάζει ραδιόφωνο και η μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.
Το ερώτημα που είχαν θέσει πολλοί, από που δηλαδή θα βλέπουμε την εκκλησία τώρα που έκλεισε η ΕΡΤ, μεταφέρει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης. Ο κ. Γκότσης αναφέρετε στη λειτουργία του δημοτικού ραδιοφώνου Αλεξανδρούπολης (sferikos) το οποίο μεταδίδει κάθε Κυριακή τη λειτουργία από τον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει στο προφίλ του στο fb:

Σήμερα δέχθηκα αρκετά τηλέφωνα για το Δημοτικό ραδιόφωνο των Φερών Sferikos 99.3 Η ανθρωπογεωγραφία αποτελούταν από αγρότη που δούλευε με το τρακτέρ του στα χωράφια του, υπάλληλος που βρισκόταν στην εργασία του, ιδιοκτήτης καφενείου από οικισμό , ασθενής στο σπίτι και γέροντας με κινητικά προβλήματα. Το τηλεφώνημα είχε ένα και μόνο ερώτημα. Αν θα κλείσει το ραδιόφωνο των Φερών από πού θα ακούνε την Θεία λειτουργία. Για όσους δεν γνωρίζουν πρέπει να μάθουν ότι από το Δημοτικό μας ραδιόφωνο, μεταξύ όλων των άλλων, ανελλιπώς, σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του, κάθε Κυριακή αναμεταδίδει την Θεία Λειτουργία. Παλαιότερα από την Παναγία Κοσμοσώτειρα και τώρα από τον Ναό του Τιμίου Σταυρού. Και αυτό δεν γίνεται μαγικά Κυριακάτικα άνθρωπος πρέπει να βρίσκεται στην κονσόλα. Όλοι πήραν μια υπόσχεση και στις υποσχέσεις είμαι φειδωλός. Το ραδιόφωνο μας είναι συνυφασμένο με την ταυτότητα μας και την ταυτότητα μας εμείς την διατηρούμε.

Πάντως τη θεία λειτουργία αναμεταδίδει και ο Maximum 93.6, ενώ όπως πληροφορούμαστε ετοιμάζει ραδιοφωνικό σταθμό και η μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, οπότε προφανώς θα αναμεταδίδεται κι από εκεί.