Περιοδεία σε οικισμούς της κοιλάδας του Διδυμοτείχου πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης ΑΜΘ με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Έβρου Χρήστο Δούκα.
Τα μέλη του συνδυασμού κατέγραψαν ένα κάκιστο οδικό δίκτυο, με δρόμους που σε μερικά σημεία είναι στο μισό πλάτος τους μη προσβάσιμοι, με προφανείς επιπτώσεις τόσο στις αγροτικές εργασίες όσο και στην επικινδυνότητα των οδηγών, γέφυρες που έχουν πέσει, νηπιαγωγεία που έχουν κλείσει με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται καθημερινά οι γονείς για να μεταφέρουν τα παιδιά σε γειτονικά χωριά, αναδασμοί που δεν προχωρούν, αντιπλημμυρικά έργα που δεν υλοποιούνται.
Image and video hosting by TinyPic
Σύμφωνα με τον κ. Δούκα εκείνο όμως που φαίνεται ολοκάθαρα είναι η έλλειψη ενός σχεδίου που θα πρέπει να υλοποιηθεί σταθερά και στοχευμένα για την βελτίωση της ζωής των κατοίκων, την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας.
Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση τονίζει ότι είναι επίκαιρη η πρότασή της, για την επεξεργασία ενός συλλογικά επεξεργασμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της επαρχίας, αλλά και την ανάγκη να ξεφύγει ο τόπος από την λεηλασία και αποδόμηση που υφίσταται από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης.