Τρόφιμα σε οικογένειες της Ροδόπης και κυρίως στην περιοχή των Σαπών μοίρασε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Μέλη του κόμματος συγκέντρωσαν τα τρόφιμα σ’ όλη την Ελλάδα και με μέριμνα της διοικούσας επιτροπής ΑΜΘ έγινε η διανομή. Image and video hosting by TinyPic
Ιδιαίτερο ρόλο είχε η νεολαία του κόμματος, με τον περιφερειάρχη νεολαίας Βασίλη Μαλκούκη να δηλώνει:

Σαν περιφερειάρχης νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ, θα ήθελα ειλικρινώς να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ και τον περιφερειάρχη μας κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΟΚΚΩΝΗ που με την αμέριστη συμπαράστασή τους, μπορέσαμε να φέρουμε εις πέρας την μεγάλη αυτή προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, δείχνοντας άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Ν.Ε Ροδόπης για αποστολή τροφίμων στην περιοχή της ευθύνης της, την περιοχή της Ροδόπης.
Και συγκεκριμένα:
Από τις 25 εώς τις 26 του μηνός Ιανουαρίου, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιχαήλ διεξήγαγε περιοδεία στους νομούς της Ημαθίας, της Καβάλας και της Ροδόπης για ανταλλαγή απόψεων με τα τοπικά στελέχη, ενημέρωση για την νέα στρατηγική του κόμματος αλλά και ενημέρωση του ιδίου από εμάς, για τις τοπικές ανάγκες των Νομαρχιακών Επιτροπών αλλά και του τοπικού πληθυσμού γενικότερα.
Έτσι η Ν.Ε Ροδόπης ενημέρωσε τον κ. Παπαμιχαήλ και εκτός των άλλων του έθεσε το αίτημα των κατοίκων της περιοχής της, για άμεση οικονομική ενίσχυση και ιδιαιτέρως της περιοχής των Σαππών, λόγω και της πληθυσμιακής της ιδιομορφίας, που καθιστά πιο άμεση την ανάγκη για βοήθεια, πράγμα που ευαισθητοποίησε άμεσα τον κ. Παπαμιχαήλ, κάνοντας τον να κινήσει τις διαδικασίες υλοποίησης του αιτήματος.
Έτσι λοιπόν, την προηγούμενη Κυριακή στις 16/3, είχαμε την εξαιρετική χαρά μετά από προσωπική εντολή του προέδρου του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρη, να αποσταλούν από την Θεσσαλονίκη στα γραφεία της Ν.Ε Ροδόπης, 3.5 τόνοι τρόφιμα σε οικογενειακές συσκευασίες των 25 κιλών. Τα τρόφιμα αυτά, μοιράστηκαν με την προσωπική μέριμνα της Διοικούσας Επιτροπής Β. Ελλάδος, δηλαδή τον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ και τον κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ τους οποίους και ιδιαιτέρως ευχαριστώ.
Τέλος, να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τα μέλοι της Ν.Ε Ροδόπης, που συνέβαλαν στο πρακτικό κομμάτι της διανομής των τροφίμων, αλλά και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ν.Ε Ροδόπης κ. ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΑΝΤΙΔΗ, ο οποίος με δική του προσωπική έρευνα και γνώση ανθρώπων και καταστάσεων, συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά των συνανθρώπων μας, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι και χαρούμενοι, ότι η προσφορά μας αυτή έπιασε τόπο και κάλυψε πραγματικές ανάγκες πολιτών του τόπου μας και ανακούφισε έστω και για λίγο αρκετούς αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, όχι τόσο μόνο με αυτήν κάθε αυτήν την υλική βοήθεια που τους προσφέραμε, την οποίαν είχαν πράγματι πολύ μεγάλη ανάγκη, αλλά όσο με την ικανοποίηση που μας έδωσε η κάλυψη της ανάγκης των ανθρώπων αυτών, να αισθανθούν απλά κάποιους δίπλα τους ως συνοδοιπόρους στα προβλήματά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ.

ΜΑΛΚΟΥΚΗΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Περιφερειάρχης νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ

Πάντα τέτοια…
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic