Καμία απάντηση δεν έχουμε λάβει, παρά τη διαβεβαίωση ότι θα τη λάβουμε. . .

Στο thraki Νεα, ακούγοντας με προσοχή δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου σε διάφορα ΜΜΕ και διαβάζοντας επίσης με ιδιαίτερη προσοχή τη δήλωσή της ύστερα από την απόφαση του περιφερειάρχη να μην είναι ξανά υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, αποφασίσαμε να της αποστείλουμε τα δικά μας ερωτήματα, τα οποία θεωρήσαμε ότι δεν έχουν απαντηθεί.

Τα ερωτήματα περιέχονται σε μία πρόταση και είναι:
«Ποιο είναι το έργο σας, ποια ενέργειά σας σας κάνει περήφανη και πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν με δική σας πρωτοβουλία»;

Το email στάλθηκε αρχικά στην περιφερειακή ενότητα στις 26 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια μη έχοντας λάβει απάντηση επικοινωνήσαμε με το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη και ξαναστείλαμε το μήνυμα τόσο στο προσωπικό email της κυρίας Νικολάου, όσο και στο email συνεργάτιδάς της.
Αυτό έγινε στις 4 Μαρτίου.

Από το τότε, παρά το γεγονός ότι η κα. Νικολάου ενημερώθηκε και προσωπικά από το διαχειριστή του thraki Νεα (την περασμένη Παρασκευή) δεν έχει απαντήσει.

Είχαμε και έχουμε την άποψη, ότι ο αιρετός, άσχετα με τον αν έχει εκλεγεί με σταυρό ή όχι, έχει τουλάχιστον την υποχρέωση να απαντάει σε ερωτήματα, είτε αυτά προέρχονται από δημοσιογράφους είτε από πολίτες.
Ειδικά δε, όταν τα ερωτήματα αυτά αφορούν το έργο του!

Εμείς περιμένουμε την απάντηση της αντιπεριφερειάρχη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί έτσι κι αλλιώς η ερώτηση θεωρούμε ότι θα είναι πάντα επίκαιρη.