Μετά από ερωτήσεις συναδέλφων σχετικά με την περίοδο εκπτώσεων, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι λόγω των αυστηρών διατάξεων του νόμου 4177/2013 ΔΕΝ θα υπάρξει παράταση της εκπτωτικής περιόδου.
Από σήμερα και έως το τέλος Απριλίου ο νόμος δίδει την δυνατότητα μόνον για Προσφορές (δεκαήμερα) με αναγραφή παλαιάς και νέα τιμής και σε καμία περίπτωση χρήσης ποσοστού.
Ο υπεύθυνος κάθε εμπορικού καταστήματος που επιθυμεί να πραγματοποιήσει 10ήμερο προσφορών οφείλει να ανακοινώσει με τηλεομοιοτυπία (fax: 210-3815314) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail: prosfores@e-prices.gr) στο Παρατηρητήριο Τιμών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας τις προσφορές που προτίθεται να κάνει, τουλάχιστον μία (1) ημέρα πριν από την έναρξή τους. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα προσφερόμενα προϊόντα (τα προσφερόμενα είδη δεν μπορούν να υπερβαίνουν το πενήντα 50% του συνόλου των ειδών) και η χρονική διάρκεια της προσφοράς. Την ίδια ανακοίνωση υποχρεούται να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του καταστήματος στο διαδίκτυο και δύναται να κοινοποιήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.