Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2014 στο κλειστό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου «Β. Πολύμερος» για 4η συνεχόμενη χρονιά τους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών ηλικιών με την επωνυμία «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2014». Τα φετινά ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ συνέπεσαν με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου και ως εκ τούτου απέκτησαν ιδιαίτερη σημασία για το φίλαθλο κόσμο, πολύ δε περισσότερο που η φετινή συμμετοχή σωματείων και αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εικοσιτέσσερα σωματεία από όλη την Ελλάδα, πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες, τίμησαν με την παρουσία τους την εν λόγω διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός.
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξ/πολης συμμετείχε στους αγώνες με 20 αθλητές και αθλήτριες. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Α πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να είναι σε όλα τα αγωνίσματα μέσα στη διεκδίκηση των μεταλλίων, κατακτώντας σημαντικές βελτιώσεις των ατομικών τους επιδόσεων (ΑΡ).
Η τελική συγκομιδή για τον ΝΟΑ ήταν: 2 Χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.
Τα παιδιά που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών:
ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
Image and video hosting by TinyPic
Ξενιτοπούλου Καλλιόπη: 1η θέση 50m ύπτιο, 2η θέση 100m ύπτιο κορίτσια 10 ετών
Σεραφειμίδης Σεραφείμ: 1η θέση 50m πεταλούδα, 2η θέση 50m ελεύθερο αγόρια 11 ετών.
Μεταλλίδου Αθανασία: 2η θέση 200m ελεύθερο, 3η θέση 200m μικτή ατομική κορίτσια 10 ετών.
Κετίκογλου Αναστασία: 3η θέση 50m ελεύθερο κορίτσια 10 ετών.
Οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος: Γαλαζούλα Αναστασία, Κετίκογλου Αναστασία, Μεταλλίδου Αθανασία, Ξενιτοπούλου Καλλιόπη, Κουκουράβα Στέλλα, Γκουτζιβελάκη Γεωργία, Πανταζίδου Κωνσταντίνα, Καρασάββα Σοφία, Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Πλουμίδου Δήμητρα, Κάσσιας Βασίλης, Καρασαββας Σπύρος, Μπανταλίδης Θεοχάρης, Εμμανουηλίδης Δημήτρης, Σεραφειμίδης Σεραφείμ, Λομπούτης Γιάννης, Νικολαϊδης Γρηγόρης, Κουρουμιχάκης Γιάννης, Κάσσιας Παναγιώτης, Δρακίδης Γιώργος.
Το Δ.Σ του ΝΟΑ συγχαίρει τους μικρούς αθλητές και αθλήτριές του για τις επιδόσεις τους, την προπονήτρια τους, κα Αθανασίου Παναγιώτα, της οποίας η συμβολή στην επιτυχία των παιδιών είναι μεγάλη και προήλθε μετά από προετοιμασία και συστηματική προπόνηση, καθώς και τους γονείς των παιδιών που με την παρουσία τους βοήθησαν τα μέγιστα.
Για το Δ.Σ.
Ο έφορος Τμήματος Κολύμβησης