Ναυάγησε η συμφωνία με το Δήμαρχο Νευροκοπίου κ. Μαυρίδη
Σφοδρές αντιδράσεις, εντός της παράταξης Γιαννακίδη, για την υποψηφιότητα κ. Μιχαηλίδη ως Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας
Άνω Κάτω η παράταξη του κ. Γιαννακίδη. Η αδυναμία στελέχωσης του ψηφοδελτίου στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και οι περίεργες συμφωνίες προκαλούν αντιδράσεις. Η συμφωνία με τον Δήμαρχο Νευροκοπίου κ. Μαυρίδη, ενώ είχε κλειδώσει, ναυάγησε μετά από έντονες αντιδράσεις προσώπων και φορέων. Παράλληλα οι χειρισμοί του απερχόμενου Περιφερειάρχη και η τάση του, όπως φαίνεται να επιλέξει για υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας τον, Κώστα Μιχαηλίδη αναζωπύρωσε παλιές κόντρες μεταξύ των περιφεριακών συμβούλων με σημαίνοντα στελέχη της παράταξης να διαφοροποιούνται εκφράζοντας ενστάσεις και προβληματισμούς.
Απεναντίας, στο στρατόπεδο Παυλίδη και στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, παρατηρείται μεγάλη συσπείρωση γύρω από τον κ. Πατακάκη, νυν αντιπρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, ο οποίος, ολα δείχνουν πως αναπτύσσει μια ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική καθώς το ενδιαφέρον για συμμετοχή από υποψήφιους συμβούλους είναι μεγάλο. Στην παράταξη Παυλίδη τα πράγματα φαίνεται να κυλάνε ομαλά καθώς τα περισσότερα θέματα έχουν διευθετηθεί με αποτέλεσμα λίγο πριν τη μεγάλη μάχη των εκλογών, η παράταξη να είναι ενωμένη και πιο έτοιμη και δυνατή από ποτέ.
taxalia