Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο περιπτώσεις κλοπής μεταλλικών αντικειμένων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, σε σχολείο του Διδυμοτείχου.
Οι κλοπές έγιναν από δύο άτομα, ηλικίας 23 και 30 ετών το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου και στις 15 του μήνα. Τα δύο άτομα αφαίρεσαν από το προαύλιο του σχολείου δεκατρείς μεταλλικές σχάρες φρεατίων και στη συνέχεια της πούλησαν σε επιχείρηση εμπορίας παλαιών σιδήρων.
Εκτός από τους κλέφτες συνελήφθησαν και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης που αγόρασαν τα μεταλλικά αντικείμενα, δύο άνδρες 21 και 49 ετών με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.
Οι σχάρες, εντοπίστηκαν και επανατοποθετήθηκαν στην αυλή του σχολείου, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.