Το thraki Νεα, παρουσιάζει τις απόψεις του Σταύρου Αποστολίδη και του Αντώνη Καμελίδη.

Πολλά γράφτηκαν, αλλά κυρίως πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την αποχώρηση του Σταύρου Αποστολίδη από τη Δέλτα τηλεόραση. Η αλήθεια, όπως έχουμε ξαναγράψει είναι ότι υπάρχει έντονη διαφωνία μεταξύ του δημοσιογράφου και της διοίκησης του καναλιού, αλλά τα περισσότερα απ’ όσα έχουν ακουστεί, αγγίζουν τη φαντασία και ξεπερνούν τα δεδομένα.
Το thraki Νεα, ζήτησε τόσο από τον Σταύρο Αποστολίδη, όσο και από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Δέλτα Αντώνη Καμελίδη, να πουν ανοιχτά το τι συμβαίνει.
Ο κ. Αποστολίδης απάντησε σήμερα, μέσα από την εκπομπή του στον Status 94,2. (Ακούστε το τι είπε, στο βίντεο που ακολουθεί).
Όσο για τον κ. Καμελίδη στην ερώτησή μας για το τι συμβαίνει, βάσει και δημοσιευμάτων σε ΜΜΕ απάντησε:
Αγαπητέ κύριε Τομαδάκη
Οφείλω κατ’ αρχήν να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω που προβήκατε πρώτα σε αυτήν την επικοινωνία, ενώ θα μπορούσατε απλά και εσείς να αναδημοσιεύσετε κείμενα άλλων ΜΜΕ, και να απολαύσουν κατόπιν οι αναγνώστες σας τα “πολιτισμένα” και γεμάτα αγάπη σχόλια των “φίλων” του Σταύρου Αποστολίδη, του Αντώνη Καμελίδη, του STATUS ΡΑΔΙΟ και της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
Εφόσον τα δημοσιεύματα που επικαλείστε αναφέρουν ότι απέσπασαν επιβεβαίωση του Σταύρου Αποστολίδη για αποχώρηση του από την ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η δική μου άποψη δεν έχει καμία σημασία.
Μπορείτε να έχετε πλήρη και έγκυρη πληροφόρηση από τον ίδιο τον Σταύρο Αποστολίδη με τον οποίο γνωρίζω ότι σας συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας.
Παραμένω στην διάθεση σας
Φιλικά

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ

Ακούστε την άποψη του Σταύρου Αποστολίδη.

Όσο για το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος, έχει υποθέτουμε το νόημά του.
Σχόλιο Γιάννη Τομαδάκη
Σαν thraki Νεα και σαν Γιάννης Τομαδάκης, οφείλω να αναφέρω ότι αγαπώ τόσο τον άνθρωπο και δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, όσο και τη Δέλτα τηλεόραση, με την οποία πέρασα αρκετές καλές στιγμές (και δυστυχώς πολύ μεγάλες πίκρες στο τέλος, αλλά ας κρατήσουμε τα θετικά. . . ).
Εύχομαι και ελπίζω και οι δύο να κάνουν αυτό που πρέπει, αυτό που λέει η καρδιά τους, γιατί χρειάζονται και οι δύο στη Θράκη μας.