Για κολωτούμπες Λαμπάκη μίλησε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα τηλεόρασης ο πρώην υφυπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Ο υποψήφιος δήμαρχος εμφανίστηκε με βίντεο που περιείχαν δηλώσεις του νυν δημάρχου, για καταστάσεις τις οποίες όμως αναιρούσε σε επόμενο χρόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δήλωση Λαμπάκη για την Κατερίνα Καραγιάννη του Οικονομικού Φόρουμ Θράκης (υπερασπίζεται με θέρμη της ΕΟΖ), ότι η Ελλάδα με τέτοιους ανθρώπους δε θα πτωχεύσει και η δήλωση ύστερα από λίγο καιρό ότι δεν επιθυμεί τις ΕΟΖ στη Θράκη. Ενώ παράλληλα έχει τονίσει ότι δε συνομιλεί με την κ. Καραγιάννη πολιτικά, αν και είναι κουμπάρα του.
Ο Απόστολος Φωτιάδης όμως παρουσίασε στοιχεία που απορρέουν από τα απλά μαθηματικά λέγοντας ότι στην περιοχή του κάμπινγκ με συνολική έκταση 151 στρεμμάτων μπορεί να κτιστούν συνολικά 30.000 τετραγωνικά μέτρα. Ο δήμαρχος ο οποίος έχει πει ότι ονειρεύεται να δημιουργηθεί μεγάλο ξενοδοχείο στην περιοχή είχε υποστηρίξει ότι συνολικά μπορούν να κτιστούν 2.000 τετραγωνικά τα οποία όμως είναι ήδη κτισμένα.
Αυτή τη η τεράστια διαφορά στους υπολογισμούς φέρνει τα πάνω κάτω, για ένα οικόπεδο όμως, που ποτέ δεν άνηκε στο δήμο.

Σήμερα η παράταξη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται σε υπονόμευση του δήμου, ενώ αφήνει αιχμές για τις σχέσεις Φωτιάδη – Δέλτα τηλεόρασης, καθώς καταλήγει με το εννοείται, που στο παρελθόν αποτέλεσε σύνθημα του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.
Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με δική του απόφαση, δεν εμφανίζεται σε εκπομπές και παράθυρα της Δέλτα τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση της παράταξης Πόλη και Πολίτες
Την ώρα που ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης δίνει τον αγώνα του στην Αθήνα για καίρια ζητήματα που αφορούν ζωτικές διεκδικήσεις για το μέλλον και την ύπαρξη του Δήμου, ο κ. Απόστολος Φωτιάδης σε γνωστό Μ.Μ.Ε. προσπαθεί με κωμικοτραγικό τρόπο να πλήξει το πρόσωπο του Δημάρχου, και κατ’ επέκταση ολόκληρο το Δήμο, με ανέντιμο πολιτικά τρόπο, υπονομεύοντας συγχρόνως και την αποτελεσματικότητα των διεκδικήσεων.
Δυστυχώς τα φθαρμένα ηθικά και πολιτικά στο χρόνο πρόσωπα δεν διορθώνονται και οι αρνητικές δυνάμεις πέριξ αυτών γίνονται μαζί τους ακόμη χειρότερες: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ…

Στην ανακοίνωση απάντησε ο Απόστολος Φωτιάδης, χωρίς λόγια, παρά μόνο με το βίντεο της τηλεοπτικής του εμφάνισης.

Δείτε το βίντεο