1. Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (3-08-2011) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 24 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, στους δύο αλλοδαπούς, εντόπισαν στην κατοχή τους δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2,6 γραμμαρίων, η οποίες και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

2. Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (3-08-2011) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 35 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, στους δύο (2) ημεδαπούς, εντόπισαν, στην κατοχή του 35χρονου, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,9 γραμμαρίων. Επίσης προ επικείμενων κατ΄ οίκων ερευνών, οι παραπάνω ημεδαποί, παρέδωσαν στους αστυνομικούς, δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.