Περιφερειακή ένστολη συγκέντρωση αστυνομικών – πυροσβεστών – λιμενικών και αποστράτων σωμάτων ασφαλείας της ΑΜΘ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 11:00 στην Αλεξανδρούπολη.
Στην συγκέντρωση θα παραστεί ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ.) Χρήστος Φωτόπουλος, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας ενώσεων προσωπικού λιμενικού σώματος ( Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) Γεώργιος Δριβάκος.
Επίσης έχουν προσκληθεί συνδικαλιστικοί φορείς εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και θεσμικοί φορείς της περιοχής για να τοποθετηθούν και να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους επί των επίκαιρων προβλημάτων που μας απασχολούν.
Η συγκέντρωσηέχει σκοπό να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι λιμενικοί ως προς τη λειτουργία των υπηρεσιών τους για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη προσφορά υπηρεσιών προς τους πολίτες .
«Με την πολιτική των μνημονίων έχουν περικοπεί δραματικά τόσο τα κονδύλια για τις λειτουργικές δαπάνες των υπηρεσιών όσο και αυτά των εισοδημάτων μας , όπως και όλου του Ελληνικού λαού», αναφέρεται στην ανακοίνωση – πρόσκληση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για τη συγκέντρωση.

Image and video hosting by TinyPic