Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Έβρου ανακοινώνει την έναρξη των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ οι οποίες λειτουργούν στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία, εντελώς δωρεάν, για 15η χρονιά!
Η επίσημη έναρξη των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ για τους γονείς που έχουν ήδη εγγραφεί είτε στον Α΄ κύκλο εκπαίδευσης του Οκτωβρίου είτε στον Β΄ κύκλο του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 6.00μ.μ., σ΄ ένα ευχάριστο περιβάλλον με καφέ, στην αίθουσα «Σαμοθράκη» του ξενοδοχείου Classical Egnatia.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα « Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σε δύσκολους καιρούς. Ο ρόλος των Σχολών Γονέων» από τον επιστημονικά υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης Βραχιώλια Στράτο, Ψυχολόγο.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, να ενημερωθούν για τη φιλοσοφία και τις δράσεις του Κέντρου καθώς και για τη λειτουργία των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.
Η παρουσία των γονέων στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι απαραίτητη για την κατοχύρωση της θέση τους και τον σχηματισμό των ομάδων (βρεφικής, νηπιακής, σχολικής ηλικίας) καθώς και τον καθορισμό της ημέρας και ώρας λειτουργίας των ΣΧΟΛΩΝ.
Εξ΄ αιτίας του αυξημένου αριθμού αιτήσεων έχει τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία εγγραφής του κάθε ενδιαφερόμενου γονέα. Για τους γονείς που δεν θα μπορέσουν αν παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Οκτωβρίου θα δοθεί προτεραιότητα για τη συμμετοχή τους στο Β΄ κύκλο του Φεβρουαρίου.
Σας περιμένουμε!
Το σχολείο για γονείς αρχίζει, καλό φθινόπωρο και καλή αρχή σε όλους μας!!
Η επιστημονική ομάδα του
Κέντρου Πρόληψης