Τις αποφάσεις της προσωρινής διοίκησης του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει η αγωνιστική συνεργασία, και καλεί τους εμπόρους να δώσουν δυναμικό παρόν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι, αλλά και στις εκλογές που θα γίνουν την ίδια μέρα.
Η ανακοίνωση της αγωνιστικής συνεργασίας η οποία θα κατέλθει με ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Τρίτης.

Συνάδελφοι/φισσες,
Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει το ρόλο που παίζει ο Εμπορικός Σύλλογος και η ΕΣΕΕ ως μηχανισμός συμβιβασμού στην κυβερνητική πολιτική και υπονόμευσης της κάθε αγωνιστικής διάθεσης των αυτοαπασχολούμενων.
Μπροστά στην αγωνία τους να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της συγκυβέρνησης και της συμβιβασμένης ΕΣΕΕ, δεν δίστασαν να μεθοδεύσουν και τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ:
Την προσωρινή διορισμένη διοίκηση του Συλλόγου που πρώτα απ’ όλα έθεσε εκτός από αυτήν τα μέλη της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ τη μόνη φωνή υπεράσπισης των μικρών εμπόρων, ενώ παρέμειναν στη διοίκηση όλα τα υπόλοιπα μέλη που υπηρέτησαν το ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ του ΚΟΡΚΙΔΗ στα Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια όργανα τα τελευταία χρόνια.
Παρά την δική μας θέση να μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι μικροί επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενοι χωρίς την καταβολή εισφορών ή έστω με ένα συμβολικό αντίτιμο του 1€ λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης, εκείνοι με πρόσχημα τη μαζικοποίηση του Συλλόγου επέβαλλαν εγγραφές των 15€ που είχε απορρίψει το προηγούμενο ΔΣ.
Ο ρόλος του προσωρινού ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, με βάση την απόφαση του Ειρηνοδικείου, ήταν να οδηγήσει το Σύλλογο σε εκλογές. Ενώ ανέβαλλε τις Γενικές Συνελεύσεις που είχαν αποφασιστεί από το προηγούμενο ΔΣ κράτησε την ημερομηνία των εκλογών χωρίς να ορίσει Γενικές Συνελεύσεις αφού τις φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Με συνοπτικές διαδικασίες μας καλούν σε πρώτη Γενική Συνέλευση που την βάφτισαν τρίτη για να αποφύγουν τις προϋποθέσεις της συμμετοχής της πλειοψηφίας των μελών που ορίζεται από το καταστατικό και να προχωρήσουν σε ένα καλοστημένο θέατρο.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους είτε είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, είτε όχι να δώσουν το παρών στη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 14:30 στον τρίτο όροφο του Επιμελητηρίου όπου όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε ανοιχτές εκλογές για όλους, για ένα Σύλλογο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ και όχι συμβιβασμένο, ένα Σύλλογο που θα μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτά που έρχονται και στις ανάγκες όλων μας.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ