Είπαμε να περιορίσουμε τις σπατάλες αλλά το παρακάναμε.
Το γεγονός ότι υπάρχει οικονομική δυσπραγία δεν αθωώνει τους υπεύθυνους για την αποκατάσταση των φθορών στο δρόμο «Αλεξανδρούπολη –Παλαγία».
Είχα γράψει πάλι ένα άρθρο με τίτλο « ο δρόμος της Παλαγίας σκοτώνει»,που «ταρακούνησε» κάποιους ,όσο ο αγέρας, τα φύλλα των δέντρων, και αν έχεις τύχη διάβαινε. Περίμενα από την παρούσα δημοτική αρχή με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα να ευαισθητοποιηθεί και να κάνει έστω τη διαγράμμιση αλλά επί ματαίω. Είχα τηλεφωνήσει προ καιρού στον κύριο Δήμαρχο, όχι τυχαία ,όταν το πρωί καθώς κατέβαινα στη δουλειά, με προσπέρασε ένα φορτηγάκι και πέταξε στο χωράφι τον οδηγό ενός δικύκλου. Την άλλη μέρα στη στροφή του θανάτου –βλ ύψος Προμηθευτικής-ένας άλλος οδηγός κόλλησε τον σύζυγό μου στο μαντρότοιχο .Παρούσα η τροχαία.
Σήμερα 28-7-2011 προπορευόμενο όχημα σε αντικανονική προσπέραση πέταξε έξω από το δρόμο έναν ηλικιωμένο ο οποίος έκανε στροφή να «κυνηγήσει» τον παραβάτη αλλά πού να προλάβει.
Κύριοι ,θέλω με το παρόν κείμενο να σας καταστήσω υπεύθυνους για όσα διαδραματίζονται στον Χαρό-δρομο γιατί ναι μεν αυξήθηκε η κίνηση ,αλλά κανενός ο αυτί δεν ίδρωσε για τους θανόντες και του τραυματισμένους.
Θέλω να υποδείξω το σημείο ακριβώς πριν τη γέφυρα προς Παλαγία, που περνάει πάνω από την Εγνατία οδό ,το σημείο των νεροσυρμών στο ρείθρο εκεί που καθώς ανεβαίνει κάποιος και αναγκαστεί να πάει λίγο δεξιά θα κατρακυλήσει ή τι άλλο θα πάθει.
Θέλω να παρακαλέσω να γίνει πάραυτα η διαγράμμιση ,γιατί η οδήγηση τις νυχτερινές ώρες είναι άκρως επικίνδυνη!

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά