Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, και ώρα 19.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων καθώς και απολογισμού του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών χρήσης 2012
2. 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού ΚΕΜΑΣ χρήσης 2013
3. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια υλικών φαρμακείου και έτοιμων γευμάτων για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών της Κ.Ε.ΜΑ.Σ
4. Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση δημοτικών αγροτεμαχίων περιοχής αναδασμού μητρικού αγροκτημάτων Μέσης, εκτάσεως 169,031 στρεμμάτων.
5. Λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης δημοτικής έκτασης 10 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Αναδασμός Μητρικού Αγροκτήματος Μέσης, στην Εταιρία COMPOST A.E. για την επανατοποθέτηση και επεξεργασία φυκιών.
6. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Αποχετευτικά έργα Τ.Δ. Μιράνων
7. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στην πρόσκληση του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με κωδικό 54 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ 2007-2013» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 09 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης» για ένταξη της πράξης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΠΩΝ»
8. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στην πρόσκληση του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με κωδικό 11 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ 2007-2013» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 09 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης» για ένταξη της πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ»
9. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (1ου ΑΠΕ) και του 1ου Πρωτόκολλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών (1ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΕΒΡΕΝΟΥ», υποέργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΕΒΡΕΝΟΥ».
10. Λήψη απόφασης για τροποποίηση ή μη σχεδίου πόλεως Σαπών στην οδό Μπουμπουλίνας.
11. Απευθείας ανάθεση προμήθειας ανταλλακτικών και εργασιών για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων του δήμου μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς
12. Λήψη απόφασης για παράταση μίσθωσης του κτιρίου στέγασης της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.
13. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Μπαμπατζή Ιωάννη για συμψηφισμό οφειλών από ενοίκια μισθώματος του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου.
14. Διατύπωση απόψεων σχετικά με το ψήφισμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης
15. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Βασιλειάδου Χαρίκλειας του Κων/νου , κατοίκου Σαπών για μείωση φόρων και τελών (άρθρο 202 παρ. 3Ν3463/06)
16. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Σουλειμάν Μπουραχετίν για παράταση 2 ετών, του εκποιούμενου οικοπέδου , που του είχε παραχωρηθεί από το Δήμο με την με αριθμό απόφαση 116/2008.
17. Τροποποίηση της απόφασης με αριθμό 126/2011 που αφορά στον καθορισμό τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων.
18. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Καλούδη Κων/νου για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.
19. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ Μαυρίδη Μιλτιάδη για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
20. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ Κεχαγιά Αφεντούλη για διέλευση των ζώων (προκειμένου να ποτιστούν στο ποτάμι του Λοφαρίου).
21. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων καταναλωτών ύδρευσης.
22. Τροποποίηση της απόφασης με αριθμό 25/2013 (αντικατάσταση μετά από παραίτηση του κ. Τοπάλ Μεμέτ Αλή από την Επιτροπή Ελέγχου για θέματα ύδρευσης).
23. Λήψη απόφασης για τακτοποίηση οφειλής προς το Δήμο Αρριανών από κατανάλωση πόσιμου νερού οικισμών Ν.Σάντας και Κιζαρίου.
24. Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου για την υλοποίηση πράξεων στα πλαίσια της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ».
25. Επιχορήγηση Συλλόγων

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ