Με την έναρξη της Θερινής περιόδου πραγματοποιήθηκε στο Θερινό αμφιθέατρο Κομοτηνής η μεγάλη ετήσια επίδειξη πολεμικών τεχνών του Budo Academy Komotinis
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα τμήματα Ju-Jitsu, ανηλίκων και ενηλίκων, Judo, Aikido, Iaido και γυναικείας αυτοάμυνας, που μαζί με το τμήμα Karate και το Brazilian jiu-jitsu απαρτίζουν την Ακαδημία πολεμικών τεχνών του κ. Παρασίδη Αλέξανδρου στην Κομοτηνή.
Στην εν λόγο διοργάνωση παρουσιάστηκαν επίσης τμήματα μοντέρνου χορού (από πολύ νεαρές ηλικίες καθώς και ενηλίκων) όπως και εναλλακτικών τρόπων εκγύμνασης σε αερόβια γυμναστική καθώς και σωματικής ενδυνάμωσης.
Στην παραπάνω εκδήλωση της Budo Academy Komotinis προσωπικός προσκεκλημένος του κ. Παρασίδη ήταν από την Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Βερικούκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση και εκπροσωπώντας το τμήμα Karate (του Α.Γ.Σ. ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ) μαζί με το τμήμα Αυτοάμυνας (του Α.Γ.Σ. ΝΙΚΗ) παρευρέθη στην παραπάνω εκδήλωση συμμετέχοντας μαζί με τον βοηθό του κ. Κοσμίδη Δημήτριο και μέσα στο απροσδόκητα κατάμεστο Θερινό Θέατρο της Κομοτηνής παρουσίασαν μια πλειάδα ρεαλιστικών τεχνικών αυτοάμυνας οι οποίες αφορούσαν άοπλες και ένοπλες συμπλοκές. Ειδικότερα περιπτώσεις συμπλοκών σε γροθιές, λακτίσματα, πιασίματα, κεφαλοκλειδώματα καθώς και αντιδράσεις σε επιθέσεις με ράβδο, απειλές και επιθέσεις με μαχαίρι και αφοπλισμούς σε απειλή με πιστόλι.
Η όλη εκδήλωση έτυχε εντυπωσιακά θερμής αποδοχής από το κοινό το οποίο και εκδήλωσε τα συναισθήματα του με θερμά και μακρόσυρτα χειροκροτήματα.
Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με επιτυχία περνώντας ένα μήνυμα αγάπης και αθλητικής άμιλλας προβάλλοντας παράλληλα την ευθύνη και υποχρέωση του καθενός μας προκειμένου μεριμνήσει για την προσωπική και οικογενειακή του ασφάλεια.
Δείτε τις φωτογραφίες
Image and video hosting by TinyPic