Τραγική όσον αφορά στις ελλείψεις αστυνομικών οχημάτων εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στον Έβρο. Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικό πίνακα με τα οχήματα που υπάρχουν και τα οχήματα που . . . κινούνται σε τρία συνοριακά τμήματα του νομού.  Η ένωση αστυνομικών απέστειλε εκτός από τα στοιχεία και επιστολή στο Υπουργείο, τους βουλευτές του νομού και σε συνδικαλιστικές ενώσεις, ενώ τονίζει ότι η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια περί κίνησης οχημάτων δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση Δένδια στις επίμονες ερωτήσεις του thraki Νεα, στις 12 Απριλίου, κατά την επίσκεψή του στον Έβρο

 

Υπάρχουσα Δύναμη

Σύνολο Οχημάτων

Λειτουργικά Οχήματα

Τ.Σ.Φ. Φερών

297

47

13

Τ.Σ.Φ. Τυχερού

155

23

09

Τ.Σ.Φ. Σουφλίου

180

26

10

 

 

 

 


Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, αναφέρει στην επιστολή της:

Ο κύριος Υπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Έβρο στις 12 Απριλίου 2013 είχε ενημερωθεί τόσο από εμάς όσο και από την τοπική φυσική ηγεσία για το μέγεθος του προβλήματος των ακινητοποιημένων οχημάτων ειδικά στα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης και σε δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε  αμέσως μετά τη συνάντησή μας είπε: «αμέσως μόλις γυρίσω στην Αθήνα θα κοιτάξω να δω τι πρέπει και τι μπορεί να γίνει».

Από τότε έχει παρέλθει χρονικό διάστημα δύο περίπου μηνών και δυστυχώς η κατάσταση αντί να βελτιωθεί χειροτερεύει . Από το δελτίο ακινητοποιημένων οχημάτων προκύπτει ότι κάθε μέρα έχουμε νέες ακινητοποιήσεις .

Κύριοι εάν νομίζετε ότι η επιχείρηση ΑΣΠΙΔΑ μπορεί να συνεχιστεί με την επικρατούσα κατάσταση πλανάστε πλάνην  οικτρά  .

Αποφασίστε : Προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση  αποκατάσταση των βλαβών ώστε τα οχήματα να κινηθούν  ή φέρτε μας ημιόνους , η κατάσταση δεν πάει άλλο.