Το Jump Ball της απόλυτης γιορτής του Basket στην Αλεξανδρούπολη έγινε την Κυριακή 19 Μαϊου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο, με πολλά μεγάλα ονόματα του αθλήματος να είναι εκεί… Σιγάλας, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Κορωνιός, Κωνσταντινίδης, Κόρφας, Γιαννούλης και τα άλλα παιδιά!

Έδωσαν ένα Φιλικό – Φιλανθρωπικό αγώνα (για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου) με τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές της Αλεξανδρούπολης και της ομάδας του Εθνικού, η οποία φέτος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Έγιναν βραβεύσεις Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Έβρου, ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να βραβεύει τους διεθνείς βετεράνους καλαθοσφαιριστές.

Σ΄ αυτό το μπασκετικό πάρτυ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα «βλαστάρια» του Εβρίτικου Μπάσκετ, οπότε στο PreGame στις 18:00 αγωνίστηκαν οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Εθνικού και της Ολυμπιάδας.

Από τις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου παρακολουθούσαν τον αγώνα, οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Μιρέλα Μανιάνη.

Τη μουσική επιμέλεια της Μπασκετικής Γιορτής της Αλεξανδρούπολης είχε η Music For Your Party, ενώ όμορφες παρουσίες του Ritmo De Arte χόρεψαν σε ρυθμούς Zumba & Hip Hop.

Μία Αθλητική εκδήλωση που τα είχε ΟΛΑ!

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα